Vakantiewoning

Tarieven en BeschikbaarheidDeze vakantiewoning is niet op een park gelegen. De woning ligt aan een [30 km zone] verharde weg, de Engelanderweg te Beekbergen. De vakantiewoning is een aanbouw en heeft plus minus 250 m2 nieuw aangelegde tuin met een groot terras. Ook is er een tuinhuisje voor uw fietsen, en een eigen ingang en inrit zijn aanwezig. Vrij uitzicht over Engelanderenk.

Indeling van de woning

De vakantiewoning heeft een woonkamer met open keuken. 2 Slaapkamers met wastafel, waarvan 1 met een tweepersoons auping lits-jumeaux met hoofd- en voetensteun opgemaakt met 2 dekbedden en kussens.

Op de 1e verdieping die met een open trap is te bereiken, zijn 2 boxsprings die u eventueel tegen elkaar aan kunt zetten, opgemaakt met 2 dekbedden en 4 kussens. Ook is er een gang met garderobe en een badkamer met douche, toillet en een wasmachine. En er is eventueel een kinderstoel en een extra kinderledikant aanwezig.

Voorzieningen

Het geheel is voorzien van centrale verwarming. Bed-, bad- en keukenlinnen aanwezig. Zo ook interactieve-televisie van KPN, DVD speler en er is gratis wireless, dus neem je laptop mee.

Een compleet ingerichte keuken met o.a. een combi-magnetron, een senseo koffieapp. enz. En in de koelkast staat voor u een fles bier Sebastianus Tripel voor u klaar. Speciaal gebrouwen voor Het Rode Hert. Helaas is roken, en zijn huisdieren in de vakantiewoning niet toegestaan.

Tarieven en Beschikbaarheid