Finse bungalow

Bekijk de tarieven en beschikbaarheid op www.natuurhuisje.nl

Reserveer via natuurhuisje.nl

De bungalow is gelegen aan een zandweg de Konijnenkamp Beekbergen. Met terras op het zuid-oosten, enkele minuten lopen naar het bos en een kwartier naar het centrum van Beekbergen. Apeldoorn ligt op afstand van 6 km en recreatieplas Bussloo ligt op 16 km.

Indeling van de Bungalow

De vakantiebungalow heeft een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien met een combi-magnetron, afwasmachine, koelkast met vriesgedeelte een senseo koffieapperaart en je kunt er inductie koken. In de koelkast staat een fles bier Sebastianus Tripel voor u klaar, speciaal gebrouwen voor Het Rode Hert.
In de kamer staat een grote televisie die aangesloten is op een digitale satellietschotel.  Ook is er een radio-cd en dvd speler aanwezig. Er is gratis wireless, dus neem je laptop mee. Er is ook een kinderstoel en een extra kinderledikant aanwezig.

Voorzieningen

Er zijn 2 slaapkamers ieder met 2 boxsprings opgemaakt met 2 dekbedden en kussens de bedden kun je tegen elkaar aan zetten. De badkamer heeft een douche, toillet en wastafel. Bij de voordeur is er een gang met garderobe. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Bed-,bad-en keukenlinnen aanwezig.
En er is een mooie tuin met terras en lounge meubilair.

Helaas is roken en zijn huisdieren niet toegestaan.

Bekijk de tarieven en beschikbaarheid op www.natuurhuisje.nl

Reserveer via natuurhuisje.nl